Veelgestelde vragen

Moeten de gehuurde spullen binnen 24 uur geretourneerd worden?
Onze huurtarieven zijn in principe per 24 uur.  Echter maken wij er niet zo’n punt van als de spullen in goed overleg een dag later komen, mits er geen reserveringen zijn. Wilt u langer huren dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Voorziet u ook in hulp voor in de bediening of in de keuken?
Wellicht iets voor in de toekomst, maar vooralsnog kunnen wij u hiermee helaas niet helpen.

Kunt u de spullen ook bezorgen en ophalen?
Ja wij kunnen ook bij u thuis bezorgen en ophalen, u vindt de prijzen onderaan de prijslijst.

Hoe kan ik het best de BBQ schoon krijgen?
De roosters kunt u het best in een vuilniszak leggen met een sopje van “Groene Biotex” Na een uurtje kunt u het vuil er makkelijk vanaf wassen. De rest van de BBQ gaat prima met een sopje.

De Braderiepan maakt u eerst oppervlakkig schoon, bijvoorbeeld met een spatel of plamuurmes. Zet heb vervolgens enige tijd aan met een laag water erop met afwasmiddel, of “Groene Biotex” en laat hem een uurtje weken.

Ik heb iets nodig wat ik op uw site niet kan vinden!?
PN Partyverhuur is een jong bedrijf dat erg snel groeit. Ons aanbod wordt dan ook regelmatig uitgebreid en wij proberen onze site ook zo veel mogelijk up to date te houden. Helaas lukt dit niet altijd. Neemt u daarom altijd vrijblijvend contact met ons op. Waar mogelijk kunnen wij dit voor u aanschaffen of inhuren bij derden.

Geeft u ook korting als ik vaker huur?
Wij hopen altijd dat klanten te vrede zijn en nog eens terug komen. Maakt u als ondernemer of als particulier regelmatig gebruik van onze diensten, dan kunnen wij een aantrekkelijke korting hanteren. Neemt u vrijblijvend contact met ons op.